STÅ UT PÅ ETT SNYGGT SÄTT

Trycket lever – färgglatt, exklusivt och iögonfallande. Och det lever inte bara från designen, utan också från det stora utbudet av designalternativ. Snyggt inbyggda funktioner ger tryckprodukten en avgörande touch av elegans och uppmärksamhet, men kan också tydligt betona den praktiska aspekten.

Perforering

Perforeringar är användbara – de kan användas för att separera enskilda områden i ett dokument och därmed möjliggöra att viktig information eller kompakta data kan användas separat från resten.

Perforeringar är möjliga både horisontellt och vertikalt, med vissa produkter till och med kombinerade. En uppdelning i upp till fyra element är möjlig.

Användningsexempel inkluderar:

  • Kuponger som hittar sin plats på ett reklamblad och sedan kan användas individuellt
  • Beställnings- eller registreringsformulär som enkelt kan skickas separat. På så sätt behåller kunden informationsbrevet med sig och företaget får de uppgifter som är nödvändiga för behandling

Viaprinto gör att du kan skapa en perforering på olika sätt. Det enklaste är att använda perforeringsredigeraren, med vilken du kan använda reglagen för att ställa in den exakta punkten där dokumentet ska kunna separeras. Så du behöver inte vara proffs i InDesign för att dra nytta av fördelarna.
En installation med de vanliga layoutprogrammen är naturligtvis fortfarande möjlig.

Efterbehandling

Efterbehandling ger din tryckprodukt en touch av sofistikering och elegans. Särskilt de delvisa förfiningarna säkerställer att delar av ditt tryck är markerade och ser utsökta ut. Vi erbjuder tre varianter:

  • Het folie i silver och guld för strålande effekter
  • Relieflack för en tredimensionell profil som framträder tredimensionellt ur trycket
  • Delvis UV -lack som helt enkelt betonas med sin transparenta glans

Förfiningar på hela ytan kan också väcka uppmärksamhet, särskilt SoftTouch-filmen, som ligger mjukt över din utskriftsprodukt och gör ytan sammetslen och silkeslen.

Gratis format

Utskriftsprodukter i gratisformat är en mycket speciell blickfångare: Oavsett om de är mycket små eller mycket stora – ovanliga format sticker ut från normen och får omedelbart ögonen. Vi som tryckeri i Malmö ger dig friheten att formatera så att du kan låta din kreativitet gå fri.
Du kan välja önskat format enkelt och exakt med lämpliga rutor för inmatning med millimeterprecision.