SMAKLIG MÅLTID

Oavsett om det är pizza, pasta eller hamburgare. Dina gäster kan se fram emot ett besök på din uteservering eller ölträdgård – och du kan se fram emot dina gäster!
Förbered dig på utesäsongen med rätt produkter:

Menyer

Du borde inte saknas i någon restaurang: menyer.
De sammanfattar de kulinariska erbjudandena på upp till tolv sidor och erbjuder plats för ytterligare information och en tilltalande design. Vi erbjuder dig ett urval av sex varianter – var och en med sin egen charm: från spiralbindning till klammerbindning till veck.
Med syntetpapper är dina menyer också vattenavvisande, robusta och kommer ge dina kunder en speciell upplevelse.

Snackreklam

Ge dina gäster något att ta med sig: mellanmålsbladet som en liten meny att ta med hem.
I fyra varianter och olika format kan du presentera dig själv och ditt erbjudande på ett tydligt och platsbesparande sätt, inte bara på plats utan också på språng. Perfekt även för kunderna som tar med sin mat.

Underlägg & bordsdisplayer

Ger du ett blickfång på bordet – eller två samtidigt? Underlägg finns under varje tallrik, gaffel och kniv. Så det är perfekt för presentation av din anläggning med en framträdande placering av din logotyp.
bordsdisplayer gör på varje bord en fin figur i tre olika former de fångar varje blick och erbjuder sig själv som ett reklammedium på plats.

Affischer

Om du vill fästa uppmärksamhet på dina öppettider och erbjudanden i mindre format, är affischer det bästa valet. Försedd med en tilltalande layout skär de en bra figur i fönstret och på väggen – allt från A1 till A4 ingår.
För övrigt finns det även i NEON-färger, vilket väcker mer uppmärksamhet.

Kontakta oss som ditt tryckeri i Malmö, vi kommer inte göra dig besviken!