ORGANISATION PÅ KONTORET

Organiserat är nyckeln- både på hemmakontoret och på kontoret. Vare sig idéer, anteckningar eller dokument: välsorterat kan allt hittas snabbare och gör arbetet inte bara mer organiserat utan också mer effektivt. Och vad passar bättre för detta än specialmärkta affärspapper?

Mappar med din egen företagslogotyp ger tillräckligt med utrymme på upp till 200 ark för kreativa idéer, klottringar och värdefulla anteckningar för möten, onlinekonferenser eller zoom-samtal. Förutom den praktiska limbindningen finns versionerna med spiralbindning eller lock samt klassiska college-mappar också tillgängliga från vårt tryckeri i Malmö.
Designa den praktiska vardagshjälpen i din företagsdesign och skapa den företagskänslan på dina medarbetares skrivbord. Valfritt även med perforering.

Mappar i fyra olika mönster (klassisk, modern, trinarisk och multi) är till hjälp för att hålla ihop allt och arkivera dem praktiskt. Beroende på variant, tillgänglig med kortplatser eller arkivremsor och i olika fyllningshöjder.
Inte bara lämplig för kontorsanvändning utan också för att skicka användbar företagsinformation, prisexempel eller broschyrer.

En liten påminnelse på skärmen, en påminnelse om ett viktigt möte? Varför inte i form av klisterlappar som inte bara är användbara utan också ett företagsverktyg med rätt design?
Som ett vikkort, med kuvert eller i den klassiska versionen sprider de ditt varumärkesbudskap på varje skrivbord.

Sätt kursen för ett framgångsrikt år i full fart – och visa det i din kundkommunikation. Med kuvert och brevpapper, ett bifogat visitkort eller ett smart utformat informationsblad spelar avsändningsplatsen inte längre en roll, bara innehållet.