Anpassade anteckningsblock

Reklamanteckningsböcker är en bra annons för ett företag. En sådan produkt kan inte bara vara elegant utan också användbar. De flesta av oss planerar veckor framåt, så anteckningsboken kommer att vara den perfekta assistenten i detta. Vilket format är bäst att välja?

I vårt erbjudande kan du beställa produkter som:

 • limmad anteckningsbok utan lock
 • spiralanteckningsbok
 • limmad anteckningsbok med lock

Du kan anpassa alla anteckningsböckerna ovan och använda ditt eget avtryck. Tävlingar med företagets logotyp är en mycket bra idé att skapa en gadget som marknadsför ditt varumärke. I vårt tryckeri kan du helt bestämma produktens utseende.

Hur ser anpassningen av anteckningsböcker ut?

Efter att ha valt typ måste vi besluta om produktformat. Alla de vanliga formaten finns tillgängliga. Dessa storlekar hittar du på flera ställen på vår sida och även när du ska beställa. Det går att göra anpassade storlekar också men för detta så kommer framtagningen att bli mer komplex och därför så kommer också tillverkningskostnaderna bli högre.

Det är också upp till dig att välja vilken typ av papper produkten ska tillverkas på. Vi har följande alternativ:

 • matta krita hundrasjuttio gram (lock), offset nittio gram (interiör),
 • glansig krita hundrasjuttio gram (lock), offset nittio gram (interiör),

Nästa steg blir att välja antalet kort med omslag. Vi erbjuder:

 • omslag + sjugofem
 • omslag + femtio
 • omslag + hundra

För anteckningsböcker utan omslag har vi följande antal sidor:

 • tjugofem
 • femtio
 • hundra

Dessutom måste vi bestämma formen på hörnen – är det bättre om de är rektangulära eller rundade? För bärbara datorer utan omslag väljer vi också finishen. Det kan vara utan hål eller med två hål.

Från parametrarna för permanenta bärbara datorer har vi ett ensidigt övertryck, limning av överkanten och botten limmad med kartong. Måla omslaget i standardläge. Minsta produktion för sådana beställningar är femtio stycken av en design.

Vilken typ är bäst att välja?

Det finns inget gyllene medelvärde i valet av typ av anteckningsbok, det är bäst att ställa dig själv frågan för vilket syfte du beställer produkten och vad dess syfte kommer att vara. Limmade bärbara datorer med lock är det vanligaste verktyget för bekväm och snabb anteckning. Det är en av de mest valda produkterna. En spiralanteckningsbok är det perfekta valet för dem som gillar att använda praktiska lösningar. Spiralen gör det enkelt att vända på sidorna – sidorna kommer inte att riva och du tappar inte bort dig. Å andra sidan används en limmad anteckningsbok utan omslag oftast som en reklamgadget, t.ex. utdelad under evenemang eller mässor. Tack vare möjligheten att tillämpa en logotyp på kort får din klient inte bara en gåva utan också en produkt med en företagslogotyp som kommer att följa med honom varje dag.

Om inget av ovanstående uppfyller dina krav, inkluderar vi erbjudande färdiga produkter med möjlighet att applicera en logotyp på omslaget. Det finns också modeller av reklamanteckningsböcker med en penna eller anteckningsböcker med klisterlappar. Om du är osäker, vänligen kontakta våra konsulter.

Kontakta oss som ditt tryckeri i Malmö!